Basisworkshop

17.10.2024

Rosmalen

[Gemeente ‘s-Hertogenbosch]

Voor professionals!

Deze wetenschappelijk onderbouwde training is het ideale vertrekpunt voor individuele professionalisering en teamontwikkeling. Tijdens de interactieve workshop ontdekken we samen het belang van kennis, skills en mindset voor succes in je werk. Je krijgt een helder overzicht van de 11 kerncompetenties voor duurzame innovatie en transitie. Met verschillende oefeningen en opdrachten delen we onze praktijkervaring met elkaar en beginnen een process van persoonlijke zelfreflectie. Je gaat naar huis met een beter beeld van jouw competentieprofiel en inspiratie voor persoonlijke groei.

Opzet: Eén dagdeel (ca. 4 uur)

Doelgroep: Professionals met werkervaring*

Doelstelling: Kennistransfer, uitwisseling praktijkervaring en zelfreflectie

Materiaal: Werkboek en voorbereidingsopdracht

Groepsgrootte: min. 6 en max. 20 deelnemers

Investering: EUR 150,- per deelnemer (ex. btw)

Download hier de flyer!

*Deze workshop is niet geschikt voor studenten en starters.

Trainingslocatie

 

De workshop vindt plaats op de eerste verdieping in “De Overweg”.

 

PERRON-3 is centraal gelegen, nabij de diverse uitvalswegen naar Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg. Er is een ruime gratis parkeergelegenheid op het terrein. Daarnaast is PERRON-3 uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het pand ligt pal naast het NS Station en er is een bushalte voor de deur.

Trein:

Het NS-station in Rosmalen is naast PERRON-3 gelegen. Steek de weg over. U loopt dan richting het pand van PERRON-3. De ingang vind u aan de rechterzijde.
Klik hier voor de routeplanner NS.

Bus:

Neem Lijn 3 (Centraal Station Den Bosch naar Rosmalen) of Lijn 4 (De Kruiskamp naar Groote Wielen). Stap uit bij de halte Station Rosmalen. PERRON-3 vind u recht tegenover de bushalte. 
Klik hier voor de routeplanner Arriva.

Auto:

Vanuit Oss/Nijmegen
Neem de A50/A59 richting ’s-Hertogenbosch. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neem je de eerste afslag. Vervolgens ga je op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeer je aan je rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga het parkeerterrein van PERRON-3 op en ga voorbij de Fysiotherapie rechtsaf. Rij richting het blauwe pand en ga binnen bij Ingang D. Je bent dan in de centrale hal van PERRON-3.

Vanuit Eindhoven/Tilburg/Utrecht
Neem de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Volg daarna de A59 in de richting van Oss/Nijmegen. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neemt u de derde afslag. Vervolgens gaat u op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeert u aan uw rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga het parkeerterrein van PERRON-3 op en ga voorbij de Fysiotherapie rechtsaf. Rij richting het blauwe pand en ga binnen bij Ingang D. Je bent dan in de centrale hal van PERRON-3.

Gratis parkeren:

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein. Aan de achterzijde van het pand is een grote parkeerplaats met extra ingang naar de centrale hal van PERRON-3. Ga het parkeerterrein van PERRON-3 op en ga voorbij de Fysiotherapie rechtsaf. Rij richting het blauwe pand en ga binnen bij Ingang D. Je bent dan in de centrale hal van PERRON-3. De workshop is op de eerste verdieping!

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner