Competentiescan

Vertrekpunt voor professionalisering en teamontwikkeling!

Kerncompetenties van duurzame transitiemakers

Op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft Dr. Ronald Venn een unieke competentiescan voor duurzame transitiemakers ontwikkeld. Centraal staan hierbij de meest essentiële competenties voor duurzame ontwikkeling en innovatie.  De competentiescan helpt professionals om een helder beeld te krijgen van verborgen kwaliteiten en hun eigen ontwikkelpotentieel. Elke deelnemer ontvangt aan het einde een individuele krachtenanalyse inclusief aanbevelingen. De basisscan kan met verschillende modules verreikt worden. Kies bijvoorbeeld de Deep-Scan+ voor een complete 360 graden competentiescan inclusief persoonlijke toelichting, perspectiefgesprek en on-the-job coaching!

Basis-Scan

Zelfevaluatie met gevalideerde meetschalen

ca. 45-60 minuten

Peer-Scan

360 graden add-on module voor nog dieper inzicht

ca. 10 minuten

 

Deep-Scan

Complete 360 graden scan inclusief diepte-interview en perspectiefgesprek

 

Deep-Scan+

Volledige Deep-Scan plus individuele on-the-job coaching

Team-Scan

Competentiescan inclusief teammodule.

Highlighted Features

Modules

De competentiescan is modulair opgebouwd. De Basis-Scan kan uitgebreid worden tot een 360 graden feedback en aangevuld worden met persoonlijke toelichting en coaching.

Teamontwikkeling

Meer begrip voor elkaar! Beter teamwork, succesvolle co-creatie en meer  transitiekracht. De Team-Scan module kijkt naar de optimale verdeling van competenties in een team.

Rapport

Elke deelnemer ontvangt een vertrouwelijk analyserapport inclusief een  individuele krachtenanalyse en ontwikkeladvies. Optioneel aan te vullen met een persoonlijke toelichting.

Achtergrondinformatie

De Basis-Scan voor duurzame transitiemakers is ontwikkeld om professionals een helder vertrekpunt te bieden voor persoonlijke ontwikkeling en professionalisering. De individuele krachtenanalyse biedt houvast om samen met leidinggevende en HR professionals een individueel ontwikkeltraject vorm te geven. De basis-scan kan met de Peer-Scan module verreikt worden tot een 360 graden feedback. Wil je naast het rapport ook een  persoonlijke toelichting, perspectiefgesprek en coaching on-the-job? Kies dan voor de Deep-Scan of Deep-Scan+ modules. 

De competentiescan is ontwikkeld voor professionals die een bijdrage willen leveren aan duurzame transities. De modules kunnen breed ingezet worden en zijn niet aan een bepaalde sector, branche of functie gekoppeld. 

Jouw achtergrond (opleiding) en functie maken voor de competentiescan niet uit!

Let wel op: De competentie-scan is niet geschikt voor studenten en starters op de arbeidsmarkt. Het is niet aan te raden om de scan bij medewerkers met minder dan drie jaar werkervaring in te zetten.  

De competentiescan kan ingezet worden voor team- en organisatieontwikkeling. Door (verborgen) krachten te identificeren en met elkaar te delen kan het wederzijdse begrip ontstaan. Hierdoor kunnen teams dichter bij elkaar groeien en de samenwerking binnen een team en tussen verschillende teams verbeterd worden. De positieve symboliek maakt de uitwisseling van individuele sterktes en ontwikkelpotentieel luchtig en speels. Hierdoor kan nadruk gelegd worden op ontwikkeling en groei.

Faciliteer de ontwikkeling van individuele experts naar team met enthousiaste transitiemakers! 

Basis voor de competentiescan zijn verschillende empirische onderzoeken naar kerncompetenties van (senior) professionals. De scan gebruikt het de unieke systematiek van Dr. Ronald Venn om de meest essentiële competenties voor duurzame ontwikkeling en innovatie in kaart te brengen. De meting wordt met betrouwbare instrumenten voorgenomen die hun kracht in wetenschappelijk onderzoek bewezen hebben. Op basis van de nieuwste inzichten en quantitative analyses wordt de competentiescan continu verder ontwikkeld.

De competentiescan is nadrukkelijk niet bedoeld als test of assessment.

De scan is een uniek instrument voor de zelfevaluatie van professionals.

Dit maakt deze competentiescan een ideaal startpunt voor persoonlijke groei en professionalisering.

Bent u wel op zoek naar een assessment?

Dr. Ronald Venn helpt verder met psychometrische tests en (management) assessments voor uw specifieke situatie.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

krachtige

TEamontwikkeling

De juiste mix

Ontdek verborgen kwaliteiten en ontwikkelpotentieel in jouw team met de unieke Team-Scan module.

Ideaal als vertrekpunt voor teamontwikkeling.

Advies voor teams en leidinggevende.

Meer samenwerken en co-creatie.

Boost de innovatie- en transitiekracht! 

Waar liggen jullie krachten?

Kar-trekker

Systeem-denker

SAMENWERKER

Strateeg

Bruggenbouwer

Futuroloog

Vertrekpunt!

Competentie-Scan

Vertrekpunt voor professionalisering en teamontwikkeling

Neem vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te verkennen!

powerd by Leichtkraft®

Dr. Ronald Venn

KvK: 88688186

Btw: NL004641478B15

Maak een afspraak!

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner