Over Dr. Ronald Venn

Passie & Expertise!

Dr. Ronald Venn is de expert voor professionalisering en competentieontwikkeling van duurzaamheidsprofessionals en transitiemakers. Hij helpt organisaties vooruit door hands-on advies en inspirerende trainingsprogramma’s.

Laten we snel kennis maken!

Expertise

Dr. Ronald Venn is gespecialiseerd in vraagstukken rondom innovatie, duurzaamheid en intern ondernemerschap. Hij is gepromoveerd aan de leerstoel voor Strategisch Management van de Universiteit van Hamburg. De inzichten uit zijn onderzoek naar innovatie co-creatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en kerncompetenties van transitiemakers zijn in diverse tijdschriften en e-books gepubliceerd. 

Als oprichter van het adviesbureau Leichtkraft helpt hij bedrijven en overheden met strategisch advies en concrete organisatieontwikkeling. Ronald ontwikkelt en implementeert transitieprogramma’s en helpt de juiste randvoorwaarden voor duurzame transitie te creëren. Als trainer focust hij op professionals en biedt via zijn trainingsacademie inspirerende ontwikkelmogelijkheden voor transitiemakers! 

Passie

Ik ben gedreven en word enthousiast van het begeleiden van mensen en organisaties naar een duurzame en succesvolle toekomst. Dit doe ik door strategisch management en organisatiepsychologie met elkaar te verbinden en co-creatie te faciliteren. Ik sta klaar voor inspirerende competentietrainingen en de ontwikkeling van impactvolle programma’s voor meer duurzaamheid, innovatie en intern ondernemerschap in bedrijven en overheden. Ik zet me in voor mens en organisatie.

Laten we snel kennis maken!

Dr. Ronald Venn

Get in touch!

Regio

Vanuit ‘s-Hertogenbosch in heel Nederland actief!

powerd by Leichtkraft®

Dr. Ronald Venn

KvK: 88688186

Btw: NL004641478B15

Stuur een bericht!

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner